14/04/2012

Att gå till frisören är inget roligt med håravfall

by   |  sent email to author

Nu är det dags till ett av livets svåra beslut – hur skall jag klippa mig denna gång. Nyklippt tänker man aldrig på sitt hår, att det kommer att behöva klippas igen utan det känns som lite klart. Men så går veckorna och det blir längre och längre. I början kan det vara snyggt när ”klipp” frisyren försvinner och frisyren blir mer normal – lite använd. Men sedan börjar det närma sig klippdags. Jag vill inte bli sen med klippningen så man ser stor raggig ut men ej heller klippa mig i förtid. Balansgången är fin och jag lyckas sällan med mina föresatser. Jag har också rätt mycket håravfall längst uppe på huvudet så det påverkar klippningen också för då jag har lite längre hår syns inte den kala fläcken men så fort jag klipper mig lyser den som en stopplampa mitt på huvudet.

 

Filed under at 08:17 and
Add a comment »


Comments are closed.