23/04/2012

Svårt att välja mellan all hudvård och krämer

by   |  sent email to author

Är så himla torr i min hud, speciellt mina händer är som ödleskinn tycker jag. Min man säger alltid att dom är fina men det hjälper inte – jag tycker dom är alldeles frasiga och ömma. Har varit hos flera läkare och fått Idomin eller Halosan salva med det räcker inte riktigt och dessutom gör dessa hudvård produkter att händerna blir alldeles kladdiga – inte alls så mjuka och smidiga som jag försöker att uppnå. Hudvårdsprodukter finns det gott om på marknaden men att veta vilken produkt av alla som jag skall välja är det som känns svårt. Alla säger samma sak – mindre rynkor, mer collagen och alltid att man ser yngre ut. Men jag är säker på att ingen håller vad de lovar. Och bryr mig inte heller – jag vill bara få mjukare hud så att den inte känns så lok en ödla.

Filed under at 10:16 and
Add a comment »


Comments are closed.